Spirit of Soul - Mediumkurs i Örebro 25-26 maj

 

 

Mediumkurs i Örebro

 

Vänder sig till nybörjare och erfarna.

 

Under helgen kommer vi att fördjupa oss medialt och arbeta med andevärlden. Denna kurs ger dig tillfälle att utvecklas personligen. Vi kommer sitta i vår kraft, utforska olika tekniker för att stimulera och öka vår förmåga att kommunicera och utforska andevärlden. Detta är en intensiv helg med många praktiska övningar som syftar till att stärka din mediala- och andliga utveckling och samtidigt förstärka ditt inre förtroende.

 

Under lördagen kommer vi arbeta med intuitionen som verktyg, hur du öppnar och stänger dina chakran. Vi kommer bl.a göra en övning med psykometri. Psykometri är en teknik som används för att läsa av energier i föremål. Ta med ett smycke eller ett mindre föremål, som betyder mycket för dig.

 

Söndagen ägnar vi åt att arbeta med andevärlden. Även här går vi genom olika övningar och tekniker för att få kontakt med andra sidan och ta emot budskap.

 

Vi avslutar helgen med en meditation där vi stänger ner våra chakran.

 

Kursen hålls 25-26 maj på Borgmästargatan 1, centralt i Örebro. Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning mot avgift.

 

Tider för kursen

Lördag 25 maj kl. 9.00 – 19.00

Söndag 26 maj kl. 9.00 – 16.00

 

Investering 2.200 kr inkl. moms. 700 kr betalas vid anmälan och är bindande. Resterande 1.500 kr betalas 20 dagar innan kursstart. 

 

Swish 0703805664

 

Anmälan görs till e-post@spiritualityofthesoul.se

 

Fika och frukt ingår. Lunch ingår ej, men för er som vill äta en gemensam lunch så bokar vi plats på en trevlig restaurang. Meddela eventuell specialkost.

 

Möjlighet finns även för övernattning till förmånligt pris på First Hotell i Örebro. Enkelrum 650 kr dubbelrum 850 kr. Du bokar rum via mail till sussie.ax@hotellorebro.se uppge mediumkurs. www.firsthotels.se/hotell/sverige/orebro/first-hotel-orebro/

 

Övriga frågor och funderingar är du välkommen att kontakta:

 

Patric Persson på e-post@spiritualityofthesoul.se

 

 

Varmt Välkomna

 

Godkänd för f-skatt