Spirituality of the Soul

Medial /Andlig Vägledning. Healing, Husbesök & Seans

Tack Patric för den fina sittning du gav mig på mässan.

 

Allt du sa jag varit i och det jag funderat på idag stämde tusen tack! Du är bra o duktig det behöver du aldrig tvivla över .Det kommer att gå utmärkt för dig!! Allt du sa stämde bra.så fortsätt på din väg.All lycka o välgång önskar jag dig🙂

 

Kan varmt rekommendera Patric!!

 

Tack💖🙏/Katarina

Ett hjärtligt tack till dig Patric.

 

Tack för den vägledning du gav mig på Harmonimässan. Det du berättade om mig och det som varit var klockrent. Det som komma skal var däremot lite "skrämmande" :-) Som vanligt såg jag hinder inom mig, men du var så övertygande om vad jag ska göra framöver så jag lät det sjunka in. Du kunde också bekräfta ett projekt jag är med i, kommer att synas där ute, likväl som det sätt jag kommit fram till att jag vill jobba på, är det rätta för mig.

 

Jag var helt omtumlad efter besöket i din monter, på ett underbart sätt. Till er som ej tagit vägledning av Patric, säger jag bara, ni går miste om något givande.

 

Kan varmt rekommendera.

 

/Tobias

Jag rekommenderar Patric är ett väldigt duktigt medium.

 

Han har hjälpt mig bli av med en platsbunden typ som störde både mig o katterna. Han gjorde det grundligt o väldigt smidigt o nu efteråt är här lugnt o skönt. Kaminen fungerar som den ska o katterna är sig själva igen. Dessutom beskrev Patric min mormor o morfar klockrent o lämnade oxå ett budskap från mormor som helt klart bekräftade att det kom från henne. Jag är väldigt tacksam för den hjälp jag fick.

 

Tveka inte att be Patric om hjälp om du behöver det, han är verkligen duktig.

 

🙏🏼✨ /Kerstin